Грижа за лицето

Направи най-доброто за лицето си – то е единственото, което имаш.

Как ще изглежда кожата ти след десет години, зависи от това как се грижиш за нея СЕГА! Не губи време, защото неподходящите продукти могат да повлияят отрицателно на кожата ти.

Увери се, че правиш най-доброто за себе си. Довери се на професионалните съвети на козметиците в New Life Beauty Spa. С тяхна помощ се разбереш какви са потребностите на кожата ти и ще получиш правилните съвети за почистването на лицето си.

В нашия център ще откриеш не само екип от професионалисти, но и голямо разнообразие от козметични терапии, с които ще се погрижим за лицето ти…

Козметични терапии

Ние избираме само най-добрите високоефективни и чисти продукти: TheraVine за иновативна козметична грижа; Yon-Ka за активна ароматерапия и съвременни съставки; Babor за луксозни активни продукти и процедури за лице – винаги се стремим към постигане на възможно най-добри резултати за сияйна и здрава кожа!

TheraVine

Терапии TheraVine предопределят луксозна грижа и осигуряват едно изключително представяне на продукта, който е насочен както към традиционалистите, така и към хората, търсещи нови познания!

Babor

Всички Babor продукти и терапии постигат най-високо ниво на ефикасност и ефективност за видимо подобрен, траен и здравословен вид на кожата!

Yon-Ka

Избягайте от стреса на ежедневието с  New Life Beauty & Spa. Ние ще ви помогнем да разберете от какво се нуждае кожата ви. И ще възвърнем естествения й блясък с нашите Yon-Ka терапии за лице.

Апаратни процедури

Нашите предложения за програми с апаратура извеждат грижата за кожата на съвсем ново ниво.
Желаете да направите истинска промяна в кожата си? Ние ще се съобразим с вашите желания и бюджета ви, за да намерим правилното решение, за да върнем на кожата ви оптималното здраве!

PQ Age Пилинг за лице

PQAge Пилинг за лице е перфектно предложение за хора, които търсят бързи начини да имат красива и здрава кожа. Модерната формула на продукта стимулира вътрешното обновяване и интензивно регенерира най-дълбоките слоеве на кожата по много нежен начин.

Пилингът може да се извършва по всяко време на годината, включително и през лятото, без риск от фоточувствителност.