Babor

Пионерът в професионалната грижа за кожата

Babor зачита индивидуалността на всяко лице и уникалността на всяка кожа. Всяка кожа се нуждае от грижи, които се различават значително, така че изборът на правилния продукт, лечение или козметична процедура, са от съществено значение за дълготрайна красота.

Babor предоставя набор от подходящи процедури и продукти, които са специално предназначени за третиране и грижи, съобразно нуждите на всеки тип кожа и състояние.

Babor постига новаторски резултати от научните изследвания благодарение на екипи от учени в сътрудничество с реномирани университети. Всички Babor продукти и терапии постигат най-високо ниво на ефикасност и ефективност за видимо подобрен, траен и здравословен тонус на кожата!

New Life Day Spa

Дълбокопочистваща терапия

Продължителност: 60 минути

Процедурата включва:
• почистване
• витализираща маска
• пилинг
• ръчно почистване (без пара)
• активен концентрат
• масаж
• почистваща маска с активни съставки
• завършващи продукти

Терапия за гладка и хидратирана кожа

Продължителност: 60 минути

Насладете се на хидратиращата линия на BABOR в няколко богати на продукти стъпки…

Хидратиращата биоцелулозна маска вдъхновява със своята смес от активни съставки за силно дехидратирана кожа. Комбинацията от различни молекулярни хиалуронови киселини насърчава снабдяването с влага в епидермисния слой на кожата. Регенерацията на кожата се подпомага от екстракт от Centella Asiatia и ниацинамид и укрепва защитната бариера на кожата. Освен това алое вера и пантенол подпомагат успокояването на кожата.

Подходяща за хора, зависими от красотата, които искат незабавен видим ефект!

New Life Day Spa
Луксозна лифтинг терапия

Луксозна лифтинг терапия

Продължителност: 60 минути

Терапия HSR е с Нобелова награда за иновации. Дълбокият лифтинг ефект ще подпомогне удължаването живота на вашето ДНК и ще забави естествения процес на стареене, чрез спиране процеса на загуба на колагена и еластина, което води до намаляване на финните линии и бръчки.

Кожата е видимо по-стегната и с повече еластичност!