Дълбокопочистваща терапия

Babor

Продължителност

Цена

60 минути

70 лв.

Процедурата включва:
• почистване
• витализираща маска
• пилинг
• ръчно почистване (без пара)
• активен концентрат
• масаж
• почистваща маска с активни съставки
• завършващи продукти

 

 

Терапия за гладка и хидратирана кожа

Продължителност

Цена

60 минути

90 лв.

Насладете се на хидратиращата линия на BABOR в няколко богати на продукти стъпки…

Хидратиращата биоцелулозна маска вдъхновява със своята смес от активни съставки за силно дехидратирана кожа. Комбинацията от различни молекулярни хиалуронови киселини насърчава снабдяването с влага в епидермисния слой на кожата. Регенерацията на кожата се подпомага от екстракт от Centella Asiatia и ниацинамид и укрепва защитната бариера на кожата. Освен това алое вера и пантенол подпомагат успокояването на кожата.

Подходяща за хора, зависими от красотата, които искат незабавен видим ефект!

Луксозна лифтинг терапия

Продължителност

Цена

60 минути

140 лв.

Терапия HSR е с Нобелова награда за иновации. Дълбокият лифтинг ефект ще подпомогне удължаването живота на вашето ДНК и ще забави естествения процес на стареене, чрез спиране процеса на загуба на колагена и еластина, което води до намаляване на финните линии и бръчки.

Кожата е видимо по-стегната и с повече еластичност!

Скъпоценна терапия за презареждане на кожата

Продължителност

Цена

60 минути

100 лв.

Ефективно комбинираните високоефективни активни съставки на продуктовата линия PRECIOUS COLLECTION придават на кожата необходимия енергиен тласък, вътрешна поддръжка и незабавен лифтинг ефект, за да противодействат на признаците на стареене. Допълнени с фини аромати. 

Енергията на розовото злато насърчава жизнеността и обновяването на клетките чрез морски полизахариди и активна съставка, богата на α-глюкан.

Златният концентрат попълва, хидратира и предпазва от оксидативен стрес, поради наличието на стволови клетки на Coffea, дуо-хиалуронова киселина и полифеноли от грозде.

Платиненият серум осигурява незабавно повдигане и седем пъти по-силно действие срещу стареенето, благодарение на екстракт от розова роза и галактоманнан.

Луксозно обгрижване, което дава на клетките на кожата това, от което се нуждаят!

Анти-ейдж терапия с розов кварц Reversive

Продължителност

Цена

90 минути

155 лв.

Най-добрата грижа за лице за запазване на вечната красота!

Тази процедура придава на кожата уникален блясък и чист тен, като същевременно засилва процеса на обновяване на клетките. Ексклузивната технология зад продуктите Reversive забавя процесите на стареене на кожата и й придава перфектен, младежки вид.

Специалният комплекс, който комбинира теловитин, подмладяващ пептиден комплекс, екстракт от стволови клетки от алба роза и епоцил, се използва за запазване на младежкия блясък на кожата, намаляване на дълбочината на фините линии и изглаждане на кожата за равномерен и красив тен!