Отпуснете се и получете кожата, за която винаги сте мечтали!

Пилингът на тяло е процедура, която е позната и като ексфолиране. Тя е не просто важна стъпка във всички процедури за грижа на кожата, но и допринася за нейната красота.

Абразивните частици в ексфолиантите, които се използват при Пилинг на тяло, правят тази процедура изключително ефективна и полезна за кожата. Пилингът на тяло премахва горния слой и мъртвите епителни клетки. По този начин се стимулира производството на колаген, който помага на кожата да остане стегната и сияйна.

Пилингът на тяло омекотява загрубялата кожа и стимулира циркулацията на кръвта и някои от рецепторите на нервната система. Ексфолиращото действие на скраба помага за предотвратяване на враснали косми и улеснява епилацията.

Друго предимство на пилинга на тяло е подобряване на  ефикасността на терапиите. Например, ако кожата се ексфолира преди нанасянето на козметичните продукти, те ще проникнат  по-дълбоко и няма да останат на повърхността й.

Солен пилинг на тяло

Нежно полиране на тялото

Интензивно хидратиращ пилинг, обогатeн с минерали и соли. Почувствайте се ободрени и ревитализирани, докато Вашето тяло е полирано до блестящо съвършенство и е подготвено за следващата процедура!

Продължителност

Цена

20 минути

45 лв.

Арома Фюжън пилинг

Арома Фюжън е стягащ и изглаждащ кремообразен пилинг. Активната формула, богата на етерични масла, ексфолира, изглажда и подобрява тонуса на кожата.  Перфектно елиминира мъртвите кожни клетки, оставяйки лек хидратиращ воал!

Продължителност

Цена

20 минути

45 лв.

Пилинг с гъба, напоена с гроздов екстракт

Вашето тяло се почиства и масажира с ексфолираща гъба, напоена с екстракт от люспите на червено грозде, ройбос и растителен сапун – нещо абсолютно уникално!

Продължителност

Цена

30 минути

45 лв.