Пилинг на тяло

Отпуснете се и получете кожата, за която винаги сте мечтали!

Пилингът на тяло е процедура, която е позната и под името ексфолиране. Тя е не просто важна стъпка във всички процедури за грижа на кожата, но и допринася за нейната красота.

Абразивните частици в ексфолиантите, които се използват при Пилинг на тяло, правят тази процедура изключително ефективна и полезна за кожата. Пилингът на тяло премахва горния слой и мъртвите епителни клетки. По този начин се стимулира производството на колаген, който помага на кожата да остане стегната и сияйна.

Пилингът на тяло омекотява загрубялата кожа и стимулира циркулацията на кръвта и някои от рецепторите на нервната система. Ексфолиращото действие на скраба помага за предотвратяване на врасналите се косми и улеснява епилацията.

Друго предимство на пилингът на тяло е подобряване на  ефикасността на локалните лечения. Например, ако кожата се ексфолира преди нанасянето на козметичните продукти, те ще проникнат  по-дълбоко и няма да останат на повърхността й.

Освен това, пилингът на тяло е чудесен начин да се отпуснете след дълъг и натоварен ден в офиса. Нанасянето на ексфолиращ  продукт е комбинирано с масажни движения, което помага да релаксирате и да се отървете от стреса.

Пилинг с гроздови семки

Нежно полиране на тялото

Продължителност

Цена

30 минути

Нежно ексфолиране на цялото тяло с богат на билки почистващ крем и стрити гроздови семки. Почувствайте се ободрени и ревитализирани, докато Вашето тяло е полирано до блестящо съвършенство и е подготвено за следващата процедура!

Луксозен блясък

Продължителност

Цена

30 минути

Луксозен ритуал за тяло с ексфолиант, съдържащ рафинирани морски соли, гроздови екстракти и мед, напоен с лимон, лайм и сладки портокалови аромати. За кожа по-гладка от коприна!

Пилинг с кафява захар и масло от баобаб

Продължителност

Цена

30 минути

Загряващ захарен скраб, пропит със засилващи циркулацията етерични масла – истински антидот за измореното тяло и дух! Този ексфолиант Ви дарява с ободряващ и възраждащ аромат на евкалипт, бор и черен пипер. Помага за отпускане на тялото и облекчава мускулните болки!

Пилинг с гъба, напоена с гроздов екстракт

Продължителност

Цена

30 минути

Вашето тяло се почиства и масажира с ексфолираща гъба, напоена с екстракт от люспите на червено грозде, ройбос и растителен сапун – нещо абсолютно уникално!