Ексклузивни арома масажи

Детоксикирай тялото – зареди „батериите“

спа център Варна, Релаксиращ арома масаж Пинотаж

Релаксиращ арома масаж Пинотаж

Продължителност: 60 минути

Напрежението изчезва с нашия релаксиращ масаж благодарение на взаимодействието на бленда от южноафриканска лайка, нероли и лавандула. Релакс и пълно спокойствие!

Хидратиращ арома масаж Пинотаж

Продължителност: 60 минути

Вие сте блажено обгрижени с етеричен комплекс от мандарина, жасмин, нероли, гроздови семки и пшеничен зародиш, които даряват сухата кожа с хидратация, подхранване и сияен блясък !

Отслабващ арома масаж Пинотаж

Продължителност: 60 минути

Насладете се на силата на внимателно подбрани етерични масла, които ще съживят цялото Ви същество. Изпълнен с изумителните предимства на етеричните масла от лимонова трева, копър и пачули, масажът подобрява забавената циркулация, освобождава задържаната вода, премахва токсините и свива тъканите. Идеален за хора, които пътуват често.

Детоксикиращ арома масаж Пинотаж

Продължителност: 60 минути

Масаж с лимфен дренаж, създаден с цел да подпомогне лимфния поток, посредством разбиване и елиминиране на токсините. Изпълнява се със 100% натурално масло, съдържащо син планински чай, босилек, хвойнов плод и екстракт от розмарин.
спа център Варна, Отслабващ арома масаж Пинотаж

Арома масаж за отпускане на гърба

Продължителност: 25 минути

Релаксирайте, докато усещате как изкусните ръце на Вашия терапевт премахват напрежението и безпокойството, натрупани в тази зона на тялото!