Класически масажи

Тонизирай тялото си и се освободи от стреса, подари си един класически масаж

Класически масаж

Класически масаж

Продължителност: 60 минути

Класическият масаж е наричан още шведски масаж и е една от най-популярните техники за релаксация. Често го определят като терапия за цялото тяло, защото се работи не само за освобождаване на натрупаното напрежение в мускулите, но и върху меките тъкани.

Шведският масаж е изключително подходящ за хората, които нямат достатъчно движение или работят в офис и прекарват дълго време  в седнало положение. Има положителен ефект и върху хора, които страдат от хронични болки или усещат напрежение в долната част на гърба, раменете и врата.

Традиционният шведски масаж е общ, т.е на цялото тяло. Но в New Life – Day & Spa  можете да избирате между общ или частичен – изпълнен само в определени зони на тялото.

Шведският масаж е известен с това, че облекчава болките в мускулите и повишава тонуса. Но това са само част от предимствата му.

Освен това, той успокоява и тонизира мускулите, подпомага движението на кръвта и лимфата. Освобождава отпадните продукти от обмяната на веществата, стимулира кожата и отделянето на хормони. Увеличава хемоглобина и прави съединителната тъкан на ставите еластична.

Шведкият масаж успокоява уморените мускули, в резултат на което се постига пълна релаксация на тялото и ума. Така се намалява емоционалния и физическия стрес.

Антицелулитен масаж

Продължителност: 30 минути

Служи за премахване на подкожния слой мазнини, натрупани под формата на портокалови целулитни образувания. Методът има подчертан козметичен ефект. Извършва се с помощта на специални техники и етерични масла. С негова помощ се осигурява кръвоснабдяването на тъканите. Новодошлата кръв подпомага изгарянето на мазнините, носи свежи хранителни съставки, а от друга страна осигурява разнасяне на лимфните задържания.
От голямо значение е честотата на процедурите. Те трябва да се правят всеки ден или през ден. Най-добрият вариант за постигане на успех е, когато масажът се комбинира с някои от другите съвременни методи за третиране на целулита. Това са т.нар. апаратни техники. Освен, че предизвикват разграждане на мастните клетки, те допринасят за доброто моделиране на силуета. По принцип масажът подсилва действието на всеки един от другите методи и когато е в комбинация с тях, резултатът е повече от добър.
*Антицелулитният масаж може да бъде изпълнен с мед.

Антицелулитен масаж