D-Finitive – нов подход за отслабване и премахване на целулита

Апаратни процедури
Зона1 Процедура10 Процедури
Една зона 45 лв.360 лв.
Две зони 75 лв.600 лв.
Три зони 95 лв.760 лв.
Цяло тяло 130 лв.1 040 лв.

D-Finitive е иновативна естетична апаратура, която включва три уникални и изключителни системи за приложение.

Дигитална ротационна вакуумна система, уникална патентована система на Beco Medical, която включва: мултиполярна радиочестота, вакуумна система и система за прогресивна дигитална странична ротация.

Тя упражнява фокусирано, подкожно, механично действие в зоната на третиране. Този механичен ефект стимулира тъканите и има много физиологични ползи:

 • Стимулиране на колаген и еластин и увеличаване на производството нахиалуронова киселина
 • Мобилизация и подобрение на дренажа
 • Третиране на фиброзна тъкан
 • Дренаж на отпадни вещества

Статична ендотермия – ексклузивна система за статично приложение, която комбинира синергично вакуум + биполярна радиочестота RF.

ДИГИТАЛНА РОТАЦИОННА ВАКУУМНА СИСТЕМА И СТАТИЧНА ЕНДОТЕРМИЯ: идеалната комбинация при оформяне на тялото и премахване на целулита!

 

Прочетете още за D-Finitive тук

Радиочестотен лифтинг за тяло

Процедура

1 Процедура

8 Процедури

Една зона

70 лв.

450 лв.

Две зони

110 лв.

700 лв.

Три зони

130 лв.

840 лв.

Цяло тяло

150 лв.

960 лв.

D-FINITIVE e интегрална платформа – технологична новост в областта на апаратната медицина, предназначена за пълно ремоделиране на тяло. При радиочестотния лифинг се използва контролирана мултиполярна радиочестотна енергия за загряване на по-дълбоките слоеве на кожата, което стимулира производството на нов колаген и по този начин стяга третираната зона. Въпреки че не е заместител на лифтинга, радиочестотният лифтинг може да осигури много добра алтернатива за първи признаци на стареене и отпускане.

За какво се използва радиочестотният лифтинг?

Препоръчва се за: лице, шия, деколте, ръце и тяло. Радиочестотен лифтинг D-Finitive третира зоната, използвайки силата на мултиполярната радиочестота, като осигурява нехирургично решение за лифтинг на лицето и тялото, без анестезия и предлага резултати дори след първата процедура. Апаратът има специални апликатори за лице и тяло, чийто дизайн ги прави ефективни във всички области, които се нуждаят от подмладяване.

Колко процедури радиочестотен лифтинг се препоръчват?

Правят се 8-10 процедури на зона, в завимост от степента на целулит или отпускането на кожата. Процедурите се правят веднъж или два пъти седмично, като времето между тях е препоръчително да бъде между 3 и 7 дни.

В кои зони се прилага?

Вътрешната страна на бедрата, ръцете, корема, коленете.

За най-добри резултати се препоръчва комбинирано прилагане на мултиполярната радиочестота с ротационна вакуумна система и статичен вакуум. Комбинацията от трите ексклузивни технологии позволява без причиняване на болка, а напротив, с удоволствие и комфорт, да гарантираме терапевтични резултати чрез реализиране на цялостен интегративен подход!

Неинвазивна липосукция – Кавитация

1 Процедура6 Процедури10 Процедури
55 лв.281 лв.440 лв.

Кавитацията е неинвазивен метод, при който се използват контролирани високочестотни вълни, които създават микромехурчета. Те експлодират като резултат от промените в налягането и мастните клетки в локализираните зони се разграждат.

Те се превръщат в течна субстанция (диглицериди), които се изхвърлят по естествен път чрез лимфната и отделителната системи. Кавитацията се цели в течностите в тъканите и е следствие от третирането им с ултразвук.

Ако шоковата вълна се характеризира с големи амплитуди, тя третира тъканта с вариации в налягането. Всяка течност има точка на изпаряване. Течността се превръща в газ, когато е подложена на налягане с определена стойност.

Следователно се образуват кухини с газ или с прости думи мехурчета. Мехурчетата се предвижват към зоните с по-високо налягане и се сблъскват едно с друго, след което се пукат. Когато това се случи, налягането и температурата в тъканта се увеличават драстично.

След експлозията на балончетата, температурата се покачва толкова стремглаво, че мастните клетки се унищожават и мазнините се изгарят на клетъчно ниво.

Прочетете още за Неинвазивна липосукция тук

Безиглена мезотерапия – Дермопорация

1 Процедура10 Процедури15 Процедури
55 лв.468 лв.660 лв.

Дермопорацията е разновидност на мезотерапията и се състои във вкарването на специфичните активни вещества в най-дълбоките слоеве на кожата чрез действието на нискочестотен ток, т.е. неинвазивна мезотерапия.

Дермопорацията® комбинира електропорация и електрофореза като има удивителни резултати. Електропорацията се състои в прилагането на кратки електрически импулси върху клетките и тъканите. Те действат върху клетъчните мембрани и в частност на липидните вътреклетъчни пространства, предизвиквайки молекулярни промени, които водят до повишаване на кожната пропускливост.

При електрофорезата веществата проникват в кожата посредством постоянен поток.

Прочетете още за Безиглената мезотерапия тук

Вакуумно-ролков масаж

Зона 1 Процедура 10 Процедури 15 Процедури
Вакуумно-ролков масаж 20 мин. 35,00 лв. 298,00 лв. 420,00 лв.
Вакуумно-ролков масаж 30 мин. 40,00 лв. 340,00 лв. 480,00 лв.
Вакуумно-ролков масаж 40 мин. 45,00 лв. 383,00 лв. 540,00 лв.

Вакуумно-ролковият масаж е релаксираща процедура за клиента; тя спомага за позитивно отношение към тялото и по-добро познаване на неговите особености и нужди. Тя представлява ефективното решение на проблема с целулита във всичките му стадии и отстраняване на локалните мастни натрупвания в проблемните зони. Оформя контура на тялото и намалява теглото и мерките чрез мобилизиране на различните тъкани на кожата и стимулиране на микроциркулацията, което създава лимфен дренаж за елиминиране на течностите.

Други физиологични ефекти след прилагане на DERMO HEALTH:

 • Улеснява снабдяването с кислород на третираните тъкани и подобрява вида на стриите;
 • Подобрява еластичността на кожата, подпомага ексфолирането като отблокира запушените мастни фоликули и пори;
 • Поддържа постоянна телесната температура чрез разширяване на кръвоносните съдове и предотвратяване на изпотяването;
 • На ниво кръвоносна система се наблюдава разширяване на съдовете;
  Тъй като има деконгестивно действие върху тъканите, това е важен метод против стареене, забавяйки естествените дегенеративни промени на тъканите;
 • Предотвратява образуването на фибрози (патологично образуване на влакнести съединителни тъкани);
 • Може да бъде използван и при антистрес процедури благодарение на релаксиращото си действие;
 • В коремната област и следвайки посоката на колона (част от дебелото черво), улеснява преминаването на острите стомашни болки (колит, колики), така спомага и за борба със запека.

*Вакуумно-ролковите масажи се предлагат в програми с включени различен брой процедури и отстъпки от 15% до 20%.

D-Finitive – нов подход за отслабване и премахване на целулита

ТРЕТИРАНИЯ НА ТЯЛОТО С D-FINITIVE:

 • Целулит, портокалова кожа
 • Оформяне на тялото
 • Отпуснатост, стягане на кожата
 • Подобрение на стрии
 • Третиране на фиброзна и едематозна мастна тъкан
 • Дренаж и елиминиране на токсините
 • Третиране на опорно-двигателни наранявания: мускулни контрактури, пост-травматичен оток и фиброза на съединителната тъкан.

ПРЕДИМСТВА:

 • Неинвазивно третиране
 • Ексклузивна и напреднала технология
 • Множество приложения, както медико-естетични, така и терапевтични
 • Без период на възстановяване
 • Намалено време на сесиите
 • Безопасна система

Ефективността на третирането се основава на поддържането в това време на минимална температура на тъканта, която се колебае между 40º – 43ºC.

При третиранията на тялото е важно да има продължителен и обилен прием на течности, което способства функциите дренаж, хидратиране на тъканите и елиминиране на отпадъчните вещества.

Балансираната диета, приемът на течности и редовните упражнения са важни за третирането.

Какво да очаквате от процедурите с D-finitive?

 • Видимо намаляване на целулита, при по-леки случаи той изчезва напълно.
 • Изключително стягане на кожата, особено в зони, които не се подават на диети и спорт – коленe, ръце, корем
 • Намаляване на стриите
 • Видимо отслабванеи оформяне на контура
 • При работа върху лицето – стягане на кожата, лифтинг, оформяне на двойна брадичка, премахване на проблеми с околоочния контур.

Резултатите са индивидуални и зависят от фактори като възраст, начин на живот, хранене, двигателна активност.

Колко процедури с D-finittve се препоръчват?

Правят се 8-10 процедури на зона, в завимост от степента на целулит, обема, който искате да редуцирате или отпускането. Процедурите се правят веднъж или два пъти седмично, като времето между тях е препоръчително да бъде между 3 и 7 дни.

Използването на D-finitive с ексклузивната му технология дава максимална ефективност от процедурата – намалено времетраене, сравнено с други подобни терапии, видим положителен резултат още след първата процедура, както и по-малко на брой процедури за постигане на желания резултат.

Защо да изберете интегралната платформа D-finitive в New Life?

 • Изготвяме индивидуална програма след консултация, съобразена с нуждите и след определяне на целите, които заедно трябва да постигнем.
 • Предлагаме най-добрия вариант по отношение на време – съобразяваме се с вашите възможности за посещаване на центъра за процедурите.
 • Водим протоколи за работа с за всеки клиент за да следим промените, които настъпват според параметрите на апарата.
 • Нашите терапевти имат опит повече от 10 години в областта на апаратурата, използвана в естетиката за ремоделиране на лицето и тялото.
 • Вашият резултат е важен за нас!

 

Разграждане на мастни клетки с високочестотна кавитация

КАВИТАЦИЯ е алтернатива на пластичната хирургия – процедура, която надминава до сега съществуващите по резултатност. С КАВИТАЦИЯ получавате оптимални резултати, ефективни толкова, колкото при пластичната хирургия, защото представлява най-добрата терапия за разграждане на локализирани мастни депа и най-добрия метод за изхвърлянето им от тялото, намалява в сантиметри обиколките и оформя контура на тялото в рамките на няколко процедури, без странични ефекти. Възможно е да редуцирате обиколките си до 2см. за цяло тяло само в една процедура. Кавитацията в нашият уред се различава от кавитацията в конкурентните по високата честота на ултразвука, която повишава температурата в третираните зони, в които микромехурчетата и експлозиите НЕ НАРАНЯВАТ околната тъкан.

 

 • Оформя контура и намалява мерките и обема на мазнините
 • Дълготраен ефект
 • Без белези
 • Разбива мастната тъкан и редуцира мастните клетки в зоната
 • Потенциалната акумулация на мазнини в зоната намалява
 • Без анестезия
 • Неинвазивна процедура
 • Безболезнена процедура
 • Без странични ефекти
 • Може веднага да се върнете към обичайния си начин на живот
 • Вътрешна и външна част на бедрата
 • Корем
 • Ханш
 • Бедра
 • Ръце
 • Гърди (при мъжете)
 • За корекции на възможни несиметрии след хирургична липосукция.

Ултразвукът и кавитацията се различават по начина на доставяне на енергията. Ултразвукът увеличава енергията и активира тъканта, докато кавитацията е физичен феномен – резултат от свръхзвуков ефект на постоянно доставяна енергия.

Течната субстанция (диглицериди) се елиминира чрез лимфната система, а отпадните елементи от дренажа се елиминират чрез отделителната система.

Това е иновативен и ефективен метод на пазара на естетични медицински услуги. Възможно е да се редуцират до 2 см от обема на тялото за една процедура.

Методът е неинвазивен и използва контролирани високочестотни вълни, генериращи микромехурчета. Тези мехурчета се спукват поради промените в парциалното налягане и мастните клетки в третираните зони се разрушават. Тези мастни клетки се превръщат в течна субстанция (диглицериди), която се извежда от организма чрез лимфната и отделителната системи.

Адипоцитът поради няколко фактора като генетична предразположеност и наследственост, стрес, възрастови промени, метаболизъм, хормонални промени, напълняване, заседнал начин на живот и др., променя своя баланс на натрупване на мазнини.

Кавитация 2.7 разрушава мембраната на адипоцита, който не расте отново в същата зона. Въпреки това ако клиентът увеличи приема на мазнини, адипоцитите с по-малък или нормален размер, които не са били разрушени, ще нарастнат, така че мастната тъкан ще се разрастне в друга зона.

Всичко зависи от това как клиентът реагира на терапията. Целият курс се състои от 8-10 процедури, въпреки че резултати се постигат след четвъртата процедура. В периода на провеждане на процедурите е задължително да се приемат 2 л. вода на ден, за да се хидратира тялото.

Основните противопоказания са: Бременност и кърмене, пейсмейкъри и метални импланти, хипертриглицеридемия, фамилна хиперхолестеролемия, влошена коагулация на кръвта (проблем с кръвосъсирването), коремна херния, проблеми с щитовидната жлеза (само с лекарско разрешение), хепатит.

Не, това е напълно безболезнена и неинвазивна процедура. Не изисква хоспитализация, не налага хирургична намеса или анестезия. Няма странични ефекти и след процедурата клиентът се връща към обичайните си занимания.

Продължителността на процедурата зависи от третираната зона и от броя на „импулсите” за една зона. Всеки импулс е с продължителност 1 минута. Общото времетраене на процедурата е приблизително между 30 и 45 минути, което включва и процедура вакуумно-ролков масаж Dermо Health – 10-15 минути.

Два дни преди процедурата и две седмици след това, се препоръчва да намалите приема на мазнини и въглехидрати.

Препоръчително е да приемате по 2 литра вода всеки ден, за да подобрите резултатите от процедурата.

Не е желателно да приемате аспирин или болкоуспокояващи, съдържащи ацетилсалицилова киселина две седмици преди процедурата и витамин Е два дни преди това.

 • Оформя контура и намалява мерките и обема на мазнините
 • Дълготраен ефект
 • Без белези
 • Разбива мастната тъкан и редуцира мастните клетки в зоната
 • Потенциалната акумулация на мазнини в зоната намалява
 • Без анестезия
 • Неинвазивна процедура
 • Безболезнена процедура
 • Без странични ефекти
 • Може веднага да се върнете към обичайния си начин на живот

Тайната се крие в честотата (2.7 Mhz), която предизвиква процеса на кавитация. Тя гарантира дълбочина от 20-27 мм без фокусиране в определена точка. Затова няма увреждане на околните тъкани.

Поради факта, че Кавитация 2.7 осигурява точната дълбочина на проникване, терапията е сигурна и напълно безопасна. Този апарат, с честота 2.7 Mhz, генерира голям брой малки мехурчета, които постигат контролиран ефект, когато кавитират. Пулсиращата мощност и повтаряемостта на циклите генерират свръхзвукова интензивност, която има по-голям ефект върху тъканта без да се засягат околните тъкани.

Апаратите за нискочестотна кавитация използват честота 40/70 khz. Когато се предизвика кавитация в точно определена точка при тази честота, може да има противопоказания. Важно е да се знае, че колкото по-ниска е честотата, толкова по-дълбоко прониква в тъканта и толкова по-агресивно е спукването (имплозията) на кавитиращите мехурчета. За разлика от нискочестотната, Кавитация 2.7 използва честота 2.7 Mhz; това гарантира контролирана дълбочина и цялостно покритие на зоната без увреждане на околните тъкани и предизвикване на по-малко агресивна имплозия на мехурчетата. Затова Кавитация 2.7 е безопасна и дава много по-добри резултати.

Кавитация 2.7

 • Нефокусирана енергия
 • Високочестотни вълни с контролирана честота на проникване
 • Няма риск от увреждане на околната тъкан
 • Висока честота: 2.7 Mhz
 • Контролирана и по-малко агресивна имплозия на мехурчетата

Други кавитации

 • Фокусиране на енергията
 • Вълни, които се пресичат в една точка в дълбочина
 • Риск от увреждане на околната тъкан
 • Ниска честота: 40/70 Khz
 • По-агресивна имплозия на мехурчетата

Изключително подходяща за клиенти с нормално тегло или малко над нормата, които искат да се отърват от нежелани мастни натрупвания.

Вътрешна и външна част на бедрата; корем; ханш; бричове; ръце; гърди (при мъжете); и за корекции на възможни несиметрии след хирургична липосукция.

Терапията може да бъде прилагана не само от лекари, но и от терапевти, специално обучени за работа с тези апарати. Кавитацията предлагаме в програми с включени различен брой процедури и атрактивни отстъпки от 20 до 30 %. Повече за нашите програми с апарата за Кавитация ще намерите на нашия сайт в Ценоразпис-Програми.

Безиглена мезотерапия – Дермопорация

Приложения:

 • Целулит
 • Локални мастни натрупвания
 • Стрии
 • Белези
 • Отпусната кожа на лицето и тялото
 • Хиперпигментация
 • Акне
 • Стареене на кожата (бръчки)
 • Антиоксидантни терапии

Техниката Дермопорация ® предлага неинвазивна, бърза, безопасна и високо ефективна терапия.

Зони на приложение:

Може да се прилага върху: бедра, седалище, корем, ханш, гърди (при мъже), ръце, гръб, лице, шия и деколте.

Предимства на Дермопорацията ® с BHS апарати:

 • Процедурата е безболезнена
 • Процедурата е безопасна (не съществува вероятност за инфекция, поради факта, че няма инжектиране, и само молекулите на медикаментите проникват в кожата).
 • Не причинява хематоми.
 • Клиентът може да се върне към обичайните си занимания веднага след терапията без никакви ограничения (слънчеви бани, тренировки, плуване, сауна и др.)
 • Изследванията показват, че ефективността на оборудването експоненциално увеличава резултатите от локалното приложение.
 • Има по-добро проникване на активните субстанции по отношение на дълбочина и количество.
 • Високоефективна терапия без инжекции.

Прилагане на Дермопорация®

Продуктите се прилагат чрез апликатори за лице или за тяло, които се плъзгат върху кожата, създавайки приятно усещане. Процедурите за лице и тяло могат да бъдат прилагани поотделно или едновременно.

Апликаторът за лице, се адаптира към контурите на лицето, така че активните субстанции лесно проникват в кожата. По този начин, се постигат отлични резултати, като в същото време се прави приятен масаж на лицето на клиента.

Апликаторът за тяло, е специално създаден така, че пет малки сфери постигат максимална мощност на действие. По този начин нежно, средно по сила или силно микроналягане може да бъде приложено върху третираните зони. Използваните активни субстанции достигат подкожните слоеве, където се намират адипоцитите и също така дермата, в случай на мимически бръчки.

Прилаганите коктейли на марката Fusion са от най-висок клас. Съдържат хиалуронова киселина, органичен силиций, витамини, аминокиселини, допълнително обогатен с екстракти от растения. Богати са на антиоксиданти, забавящи стареенето. Стягат и повдигат кожата, намаляват дълбоките бръчки и хидратират. Намаляват образуването на свободни радикали, които увреждат ДНК структурата на клетката, като по този начин спомагат за нормалното обновяване на епидермиса и намалява увреждащото въздействие на ултравиолетовите лъчи, които водят до преждевременно остаряване на кожата.

*Процедурата безиглена мезотерапия се предлага в програми с включени отстъпки от 15% до 20%.