Ваучери

Подаръчни ваучери от New Life Beauty Spa

Vector_Smart_Object

Подаръчните ваучери от New Life Beauty Spa са идеални за приятели, семейство или когато искате да благодарите на ценен член на вашия екип.
Спа ваучерите са подходящи както за мъже, така за и жени, нямат ограничение във възрастта и са истинско луксозно преживяване. Могат да бъдат подбрани някои от нашите изключително разнообразни спа ритуали и пакети, както и всички останали услуги, които могат да бъдат комбинирани според вашето желание.
Ако не сте сигурни какво би предпочел получателят, можете да закупите ваучери с парична стойност, като им дадете гъвкавостта да избират сами.
Ваучерите могат да бъдат закупени на място на рецепция, по телефон или имейл. Заплащането може да бъде извършено в брой, с карта или по банков път.
Подаръчният ваучер може да бъде доставен на посочен от вас адрес, като при получаването му се заплатят куриерската услуга (с прибл. стойност 5 лв.), както и стойността на ваучера.

Направете запитване

  Общи условия за подаръчен ваучер за New Life Beauty Spa:
  Ваучерите са валидни 2 месеца от датата на покупката (освен ако не е посочено друго).
  След като получите вашия ваучер, моля свържете се с нашите рецепционисти, за да направите резервация или да ви съдействат при избора на подходящата за вас услуга, ако сте притежател на ваучер с парична стойност.
  Паричните ваучери могат да бъдат използвани за всички предлагани услуги и продукти.
  Ваучерите не се възстановяват.
  Ваучерите трябва да бъдат представени при пристигане на рецепцията.
  Ваучерите не могат да се използват за закупуване на друг ваучер.
  Резервации можете да направите всеки ден от 09:00 до 20:00 часа на нашите телефони: 052 648080 или 0889 648090.