Микронидлинг – естествена регенерация и обновяване на кожата

Апаратни процедури

Продължителност

Цена

45/60 минути

200/300 лв.

Чрез процедурата Микронидлинг ще преоткриете красотата, която вашата кожа е загубила през годините.

Какво е микронидлинг?

Микронидлинг е терапия, която отваря хиляди микроканали в кожата. Чрез тази процедура лесно ще постигнете:

✔ Намаляване на несъвършенствата на кожата

Подпомага производството на колаген и еластин чрез естествените механизми на кожата за самовъзстановяване. Последните са отговорни за младежки изглеждащата, по-красива и по-здрава кожа.

✔ Повишаване на ефективността на активните съставки

Транспортира активните съставки до най-дълбоките слоеве на кожата като по този начин повишава ефективността на процедурата.

✔ Подобряване на комуникацията между кожните клетки

Изпраща сигнали, които увеличават комуникацията между клетките, отговорни за поддържане на бариерната функция, пигментацията, колагена и еластина в нашата кожа.

Предимства на апарата, който използваме в New Life Beauty Spa:

NANOPORE е електрическо медицинско устройство за микронидлинг. Индуцира и регенерира колагена в кожата посредством вътреклетъчна комуникационна терапия.

Отлични резултати при:

✔ Бръчки

✔ Фотостареене

✔ Разширени пори

✔ Стрии

✔ Алопеция

✔ Хипопигментация

✔ Хиперпигментации

✔ Отпуснатост

✔ Целулит

✔ Белези

✔ Тъмни кръгове и торбички под очите

✔ Акне

Резултатите от микронидлинг са видими още от първата процедура, като се препоръчват между 4-6 процедури за акумулиране на ефекта.

Тази процедура е едновременно ефективна и деликатна за вашата кожа, като в същото време е напълно съвместима с вашата ежедневна програма.

*Процедурата Микронидлинг се предлага в програми с включени отстъпки.

Процедура

1 Процедура

6 Процедури

Единична цена в пакет

Микронидлинг на лице и шия

200 лв.

960 лв.

160 лв.

Микронидлинг на лице, шия и деколте

300 лв.

1350 лв.

225 лв.

Безиглена мезотерапия Fusion на лице, шия и деколте

Продължителност

Цена

45/60 минути

от 85 лв.

Дермопорацията е разновидност на мезотерапията и се състои във вкарването на специфичните активни вещества в най-дълбоките слоеве на кожата чрез действието на нискочестотен ток, т.е. неинвазивна мезотерапия.

– Процедурата е безболезнена

– Процедурата е безопасна (не съществува вероятност за инфекция, поради факта, че няма инжектиране, и само молекулите на медикаментите проникват в кожата).

– Не причинява хематоми.

– Клиентът може да се върне към обичайните си занимания веднага след терапията без никакви ограничения (слънчеви бани, тренировки, плуване, сауна и др.)

– Изследванията показват, че ефективността на оборудването експоненциално увеличава резултатите от локалното приложение.

– Високоефективна терапия без инжекции.

Прилаганите коктейли на марката Fusion са от най-висок клас. Съдържат хиалуронова киселина, органичен силиций, витамини, аминокиселини, допълнително обогатен с екстракти от растения. Богати са на антиоксиданти, забавящи стареенето. Стягат и повдигат кожата, намаляват дълбоките бръчки и хидратират. Намаляват образуването на свободни радикали, които увреждат ДНК структурата на клетката, като по този начин спомагат за нормалното обновяване на епидермиса и намалява увреждащото въздействие на ултравиолетовите лъчи, които водят до преждевременно остаряване на кожата.

*Процедурата безиглена мезотерапия се предлага в програми с включени отстъпки.

Процедура

1 Процедура

6 Процедури

Единична цена в пакет

Безиглена мезотерапия Fusion Анти-ейдж - на лице и шия

85 лв.

408 лв.

68 лв.

Безиглена мезотерапия Fusion Анти-ейдж - на лице, шия и деколте

100 лв.

480 лв.

80 лв.

Безиглена мезотерапия Fusion Хидратация и лифтинг - на лице и шия

120 лв.

576 лв.

96 лв.

Безиглена мезотерапия Fusion Хидратация и лифтинг - на лице, шия и деколте

140 лв.

672 лв.

112 лв.

Безиглена мезотерапия Fusion с Чиста хиалуронова киселина - на лице и шия

140 лв.

672 лв.

112 лв.

Безиглена мезотерапия Fusion с Чиста хиалуронова киселина - на лице, шия и деколте

165 лв.

792 лв.

132 лв.

Радиочестотен лифтинг на лице, шия и деколте

Продължителност

Цена

30/40/60 минути

90/115/140 лв.

Радиочестотният лифтинг е съвременен нехирургически метод за подобряване структурата на кожата, като се използва успешно, както за терапии на лице, така и на тяло. Целта на радиочестотата е да генерира висока темепратура в дълбоките слоеве на кожата (дермата), където еластиновите и колагенови нишки като скеле поддържат кожата опъната, стегната и здрава. За разлика от хирургическия лифтинг, където няма промяна в структурата на кожата и тя продължава да старее със същите темпове, то радиочестотният лифтинг активизира фибропластите да произведат нов колаген. Дермата се удебелява, реконструира се овала, фините бръчки изчезват и кожата е видимо по-млада и стегната.

Какво се случва с кожата ни в периода между 30–тата и 35-тата ни година?

Променя се нейната структура: кожата губи своята еластичност, отпуска се и се появяват по-дълбоки бръчки. Възрастовите изменения са провокирани от замърсяването в заобикалящата ни среда, ултравиолетовите излъчвания, вредните навици и стреса.

Лифтингът е възстановяваща процедура, която променя съществено изражението на лицето и може да спре хода на времето. Чрез тази процедура се коригира увисналата кожа и се възстановява стегнатостта ѝ, като резултатът е по-младежки, отпочинал и жизнен външен вид! Преди да прибегнете към драстични лифтинг процедури ви препоръчваме да се възползвате от съвременните иновативни апарати и продукти, които могат да отложат във времето оперативната намеса…

Процедура

1 Процедура

6 Процедури

Единична цена в пакет

Радиочестотен лифтинг на лице

90 лв.

378 лв.

63 лв.

Радиочестотен лифтинг на лице и шия

115 лв.

483 лв.

80 лв.

Радиочестотен лифтинг на лице, шия и деколте

140 лв.

588 лв.

98 лв.

Радиочестотен лифтинг на околоочен контур/ шия

55 лв.

231 лв.

39 лв.

Кислородна терапия DermaOxy

Продължителност

Цена

60 минути

100 лв.

Открийте тайната на красивата кожа с кислородна терапия DermaOxy. С нея ще забравите на фините линии и бръчките.

Чрез интезивна стимулация с бустерни коктейли и 95% чист кислород, ще възвърнете сияйния и гладък вид на кожата.

DermaOxy e бранд, който се фокусира върху иновативните терапии за лице и скалп.

Кислородната терапия DermaOxy стимулира кожата със специфични бустери. Те съдържат хиалуронова киселина, есенциални витамини, пептиди и чист 95% кислород.

Благодарение на тези съставки, кислородната терапия DermaOxy има лифтинг ефект, изглажда бръчките и фините линии. Илюстрира се синергичното въздействие между кислород и активни серумни субстанции.

Защо да изберете кислородна терапия DermaOXY?

  • Видим ефект само след 20 минути.
  • Натурални съставки, които оптимизират кожата и производството на колаген и еластин.
  • Без хирургическа намеса
  • Без инжекции
  • Резултат – корекция на бръчки и фини линии, включително и в зоната на околоочния контур; запазване на естествените мимики.

Кислородната терапия DermaOxy е анти-ейдж терапия от Дания.

Тя е създадена с идеята да бъде алтернатива на ботокса и болезненото му инжектиране. Но в същото време да предложи ефективен и безопасен начин за изглаждане на бръчките и подобряване на хидратацията на кожата.

Продуктите в кислородната терапия на DermaOxy са синхронизирани с нуждите на кожата. Притежават специална формула, която е създадена на базата на специално подбрани съставки с доказан анти-ейдж ефект. Освен това те имат натурален произход за още по-добри резултати.

Кислородната терапия DermaOxy успява да съхрани структурата на кожата, да подобри нейното здраве и хидратация.

Как работи кислородна терапия DermaOXY?

Кожата е изключително устойчива и пречи на кремовете и серумите да проникнат във вътрешния слой. Затова е необходима допълнителна помощ за проникването на серумите на DermaOXY и техните ценни съставки.

В основата на кислородната терапия стои чистият кислород под високо налягане. Използва се вакууум, с чиято помощ ценните вещества достигат до дермата и противодействат на следите от стареенето.

Серумите на DermaOXY, които се употребяват при кислородната терапия, използват като активни съставки хиалуронова киселина и ретинол. Те хидратират и стимулират клетъчното обновяване.

След вливането на активните съставки, втората стъпка е впръскването на 95% чист кислород. Той активира всички полезни съставки на продукта и абсорбиращата способност на кожата. По този начин се гарантира, че не само ще има анти-ейдж ефект, но и кожата ще бъде напълно обновена.

По тази причина кислородна терапия DermaOXY има висока ефективност още при първата процедура.

Защо се нуждаете от кислородна терапия? Как се образуват бръчките?

Има голяма разлика в структурата на кожата през различните възрасти. За да ви обясним причината за образуването на бръчки трябва да погледнем към кожата си. Нейният външен слой се нарича епидермис. Той е защитната повърхност, която ни предпазва от външни влияния. Вътрешният слой – дермисът, е ключът към структурата и силата на кожата. Неговите основни компоненти са колаген и еластинови фибри. Те са отговорни за нейната устойчивост, еластичност и сила.

За съжаление, с възрастта количеството на тези две вещества и хиалуроновата киселина в пластовете на дермиса намаляват. В резултат на това кожата започва да губи своята плътност, гъвкавост и способността си да се самохидратира.

Затова на всички дами над 25 години се препоръчва да се грижат по-добре за кожата си. А най-добрия начин да възвърнат нейните свойства е чрез курс от кислородна терапия.

Колагенова терапия с кислород

Продължителност

Цена

60 минути

80 лв.

Натуралният колаген е нашият флагмански продукт. Представлява воден разтвор (хидрат) на колаген от III вид, изолиран от кожата на сладководни риби. Този готов козметичен продукт няма нищо общо с досега познатите колагенови хидролизати.Той е жив белтък. Той е революция! Произвежда се от 2004 г. само на гданското крайбрежие и никъде другаде по света. Натуралният Колаген е най-чист белтъчен разтвор на колаген и еластин. Не съдържа никакви аромати, оцветители и консерванти.

– Обновява и изглажда епидермиса

– Регенерира, Хидратира и подхранва

– Подобрява плътността и здравината на кожата

– Предпазва от оксидационния стрес

– Стимулира фибробластите да произвеждат колаген

– Разсветлява и изравнява колорита на кожата

– Забавя процесите на стареене

– Ускорява зарастването след дребни рани и изгаряния

– Противодейства на акнето и розацеята

– Успокоява раздразнения и възпаления на кожата

– Ликвидира ухапванията от насекоми

– Стяга отпусната кожа

– Свива разширените пори и капиляри

Кислородна мезотерапия – В основата на метода стои въздействието на струята с чист 90-95% кислород, който се подава под налягане и е способен да прониква в дълбоките слоеве на кожата. Получава се мощно насищане с кислород, който на клетъчно ниво активизира и регулира всички жизнени процеси. Процесът е напълно безболезнен, дори е приятен, тъй като няма никакви болезнени усещания и странични ефекти. Той е добро решение против бръчки, мимически линии, хиперпигментация, тъмни кръгове и торбички под очите, акне, разширени пори. Процедурите с апарата са достатъчни за цялостна анти-ейдж терапия, както и за пълноценна, дълготрайна хидратация на кожата. Могат да се прилагат целогодишно, без ограничение на повторенията. След процедура кожата изглежда сияйна и еластична.

Кислородната мезотерапия активизира лимфната система, възбужда кръвообращението, оптимално ревитализира и цялостно освежава кожата, подобрява нейната текстура, предотвратява образуването на бръчки, има лифтинг ефект. След няколко процедури кожата възвръща мекотата, еластичността и жизнения си тонус, фините линии и бръчици се изглаждат.

*При закупуване на 4 последователни процедури обогатена кислородна мезотерапия клиентът ползва 15% отстъпка.

Диамантено микродермабразио с кислород

Продължителност

Цена

45/60 минути

60/80 лв.

Микродермабразиото се състои в извършването на контролиран механичен пилинг, който ексфолира външните слоеве на кожата, петна, дълбоки бръчки и белези от акне. По този начин физиологичният процес на обновяване на кожата се ускорява, увеличава се продуцирането на колаген и оттам еластичността.
То се прилага чрез използването на изключителните диамантени дискове Diamond Sticks® – хипоалергенни глави за еднократна употреба, което гарантира 100% хигиеничност и запазване на абразивните свойства при всяка нова процедура. Интензивността на абразиото се определя от качеството (фиността) на използваната глава, интензитета на вакуума и натиска, който упражнява козметика. След извършването на микродермабразио кожата изглежда и се чувства мека и гладка.

Прилага се в следните случаи: акне, белези от акне, фини линии, бръчки, дехидратирана кожа, суха и мазна кожа, малки белези, спукани капиляри, увреждане, причинено от излагане на слънце, пигментни петна, татуировки и перманентен грим.

Незабавни резултати след процедурата:
– Отстраняват се: белези, белези от акне, пигментация на кожата и фини бръчки.
– Смекчени са мимическите линии.
– Черните и белите точки омекват, така че лесно се отстраняват.
– Има прилив на кръв, наситена с хранителни вещества и кислород, към повърхността на кожата за бързо възстановяване на тъканите, а това от своя страна води до подобряване на кръвообръщението.

За да се постигнат желаните резултати, трябва да се направят няколко процедури. Броят им зависи от състоянието на кожата. В общия случай се правят 6 процедури, веднъж седмично. Клиентът трябва да почива месец и след това процедурите могат да бъдат повторени за постигане на дълготраен ефект.

Диамантеното микродермабразио се предлага и в комбинация с: LED светлини, микродермабразио на ръце или кислород за повишаване на ефекта от процедурата.

*При закупуване на 4 или 6 последователни процедури микродермабразио клиентът ползва съответно 10 или 15% отстъпка.

Вакуумен лифтинг масаж на лице

Продължителност

Цена

60 минути

115 лв.

Неинвазивен метод, който мобилизира кожните тъкани и стимулира микроциркулацията. Това е уникална вакуум терапия, разработена от Body Health, при която се използва иновационна аксиална турбина вместо добре познатата вакуум помпа. Осигурява се постоянен вакуум, при което с помощта на накрайниците за лице се третират белези от акне, извършва се хидратация след лифтинг процедури, почистване на лицето и предотвратяване на стареенето (третиране на бръчки).

Ползи от прилагането:

– На ниво кожа: Увеличава се еластичността и стегнатостта на кожата в резултат на по-доброто кръвоснабдяване и доставяне на хранителни вещества. Възвръща се свежия вид на кожата благодарение на бързото отстраняване на мъртвите клетки.

– На подкожно ниво: Стимулира се лимфно-венозната циркулация и клетките, отговорни за продуцирането на колагенови и еластинови нишки. По този начин се възстановява стегнатостта на кожата и тя придобива свеж и сияен тен.

– След хирургични интервенции: Спомага за пост-хирургично дрениране при лифтинг процедури.