Отслабване, антицелулит, стягане

Постигни желаната фигура с лекота и удоволствие

Всяки мечтаем за перфектно тяло и съвършена кожа. Но малко от нас са готови да се подложат на хирургични процедури за стягане на тялото. Затова специалистите съветват да комбинирате здравословен начин на живот, спорт и процедури за стягане на тялото.  

Процедурите за стягане на тялото в много случаи осигуряват по-добри резултати от хирургичните интервенции. При тях няма рискове за здравето и странични ефекти.

Процедурите за стягане на тялото се фокусират върху мастните натрупвания и стягането на кожата и се борят с целулита. Проблемни зони могат да бъдат: бедрата, корема, дупето, ханша, талията.

Тук е важно да отбележим, че всеки човек има индивидуални потребности. Докато един може да има нужда от стягане и оформяне на цялото тяло, за друг това може да е само корема или бедрата.

Затова и процедурите за стягане на тялото се избират според нуждите на клиента. При първото посещение в New Life Beauty & Spa ние ще се запознаем подробно с вашите потребности и това, което искате да постигнете.

След това ще Ви предложим комбинация от процедури за стягане на тялото.

Свържете се с нас на телефон: 0889 64 80 90 и ни попитайте за процедурите за стягане на тялото.

Козметични терапии

Антицелулитна терапия, Луксозна антицелулитна терапия, Детоксикираща таласотерапия, Моделираща таласотерапия

Апаратни процедури

Отслабвай, стягай, премахни целулита с високоефективни технологични решения

Радиочестотен лифтинг за тяло, Вакуумно-ролков масаж, D-Finitive – нов подход за отслабване и премахване на целулита, Безиглена мезотерапия – Дермопорация, Високочестотна кавитация