Антицелулитна терапия

Козметични терапии

Продължителност

Цена

60 минути

70 лв.

Целулитът е не само козметичен дефект. Той може да се разглежда и като нарушение на съединителната тъкан, засягащо лимфната и кръвоносната система. Причините за целулита са много – генетично предразположение, хормонален дисбаланс, заседнал начин на живот и неправилна диета, недостатъчен прием на вода, стрес. Но освен това засяга и много бременни дами заради хормоналните и резките промени в килограмите по време на бремеността.

Как да се справите с целулита?

Доверете се на New Life – Day&Spa и нашата антицелулитна терапия. В зависимост от вида и степента на целулита, ние ще приспособим антицелулитната терапия според Вашите нужди.

Ние Ви предлагаме революционно нова и активна антицелулитна терапия. Тя не само видимо намалява целулита, но и разкрива естествените извивки на Вашето тяло. Антицелулитната терапия се фокусира върху подобряване на микроциркулацията, оптимизиране на липолизата и укрепване на епидермиса на кожата.

С нашата антицелулитна терапия можете да възвърнете красотата на тялото си!

Луксозна антицелулитна терапия

Продължителност

Цена

75 минути

90 лв.

Преживейте специализирана терапия за стимулиране на кръвообръщението и лимфната система, концентрирайки се върху зоните на тялото, податливи към „блокажи”, целулит, задържане на вода и неравномерна текстура на кожата. След ексфолирането, върху засегнатите зони се масажира с антицелулитен комплекс. След това Ви обвиваме с термоактивен мус. Отпускате и се наслаждавате на загряващото усещане на муса, докато Вашият кожен метаболизъм и лимфна дейност работят до пълно изпотяване. Накрая се нанася освежаващ гел за активиране на циркулацията, последван от контуриращ антицелулитен крем.

Таласотерапия

Таласотерапията е лечебен метод, който е известен на хората от древни времена. Името му произлиза от гръцката „thalassa”, която означава море. Това подсказва, че в неговата основа стои знанието на хората за полезните свойства на морската вода върху организма.

Таласотерапията е не просто лечебна процедура, а е идеален начин да се отпуснете и да съчетаете полезното с приятното. Таласотерапията е комплексно лечение, което включва различни морски елементи, продукти и терапии като пилинг, ексфолиранеи други. Морската вода и водорасли са предназначени за почистване, успокояване и съживяване на кожата и тялото. Соли, морска кал и пясък, подобряват циркулацията и мускулния тонус.
Има различни видове таласотерапия и това кой вид е най-подходящ за Вас зависи изцяло от Вашите нужди. Например има голямо значение дали търсите просто релакс или начин да се отървете от болката.

Различните видове таласотерапия имат различен ефект върху тялото. Тази процедура може да Ви помогне да се отпуснете и намалите напрежението, тонизирате мускулите си, облекчите болките в тялото и засилите имунната си система.

Освен това, таласотерапията въздейства благоприятно върху кожата, обмяната на веществата, подобрява качеството на съня и помага на организма да изхвърли токсините. Таласотерапията оказва положително влияние и на хора, които имат проблеми с кръвообръщението, респираторни състояния и хронични възпаления.

Детоксикираща таласотерапия

Продължителност

Цена

90 минути

80 лв.

Потапяте се в гореща, ароматна вана, в която вливаме реминерализиран концентрат от морска вода (богат на минерални соли и микроелементи), детоксикиращи кафяви водорасли и бленд от морски наноси (подпомага елиминирането на токсините и причинява изпотяване), както и смес етерични масла от хвойнов плод, грейпфрут и чаено дърво. След това Вашият терапевт ще Ви направи ексфолиация със солени кристали и масаж с лимфен дренаж, използвайки детоксикиращо масло за тяло, оставяйки Вашето тяло възстановено и изцяло енергизирано.

Моделираща таласотерапия

Продължителност

Цена

90 минути

90 лв.

Вашата процедура започва с детоксикиращ пилинг със соли от червено грозде. Изпълнява се специална техника за лимфен дренаж, използвайки бленд от извайващи и детоксикиращи етерични масла. Преживявате върховно морско удоволствие докато сте обгърнати от нашата извайваща маска от морски водорасли, богата на минерали, микроелементи и алгинова киселина. Оставете Вашия дух да лети и релаксира, докато получавате отпускащ точков масаж на скалпа. Процедурата Ви завършва с нанасяне на извайващ и стягащ крем за тяло. Напрежението е отлетяло надалеч, токсините са елиминирани и тялото Ви е изпълнено с нова енергия!