Маникюр и педикюр

процедура

Цена

Маникюр

20 лв.

Маникюр с лак

25 лв.

Маникюр с гел лак

40 лв.

Маникюр

Искате да се поглезите и да отделите малко време за себе си? Подарете си един невероятен маникюр във Варна!

Подарете на ръцете и ноктите си грижите, които заслужават. Забравете за кожичките, загрубялата кожа и постоянно начупените нокти. Погрижете се за тях по най-добрия начин в New Life Beauty & Spa.

Защото няма нищо по-привлекателно от красивите, поддържани ръце и нокти. Те допринасят за елегантното излъчване на всяка дама.

Постигнете перфектната визия в град Варна с маникюр в New Life Beauty & Spa!

Ние задаваме нови стандарти в грижата за нашите клиенти. Целта ни е да ви предложим не само най-добрия маникюр в град Варна, но и едно неповторимо изживяване.

Маникюрът включва: почистване на кожичките, оформяне на нокътната плочка, масаж с нежен пилинг за подобряване на кръвоснабдяването, омекотяване и интензивна хидратация.

При желание от клиента, към маникюра може да бъде добавено поставяне на стандартен или гел лак.

Маникюрът с гел лак съчетава най-доброто от лак за нокти и гел. Наситен и блестящ цвят, а най-хубавото е, че маникюрът с гел лак издържа 14 дни без дефекти.

Гел лакът се третира под LED лампа и времето за съхнене е практически нулево. Продуктът е тънък и гъвкав като лак. Придава естествен вид на ноктите и в същото време ги защитава ефективно!

Продължителност

Цена

1 час 30 мин

50 лв.

Луксозен маникюр

Цялостна грижа за ръцете и ноктите започва с New Life Beauty & Spa. Поглезете ръцете си с този спа маникюр

Той включва нежно ексфолиране с гроздови семки, последвано от масаж с хидратиращо масло за ръце. Нанася се овлажняваща крем маска, за да успокои и изглади епидермиса. Тази процедура включва и обработване на ноктите и кожичките, последвано от нанасяне на лак за нокти по избор. За съживяване и подмладяване на ръцете!

Луксозният маникюр също може да бъде комбиниран с поставянето на гел лак. Съчетайте вдъхновяващата визия с дълготрайния цвят и издръжливостта.. Гел лакът е подходящ за дамите, които не могат да запазят желаната дължина на ноктите си. Той издържа 14 дни БЕЗ дефекти.

Продължителност

Цена

45 мин

35 лв.

Подхранващ ритуал за ръце

Подхранваща процедура за ръце, която започва с напоен ароматен компрес и ексфолиация с мед и лайм. Следва нанасяне на разкошно хидратиращо мляко за омекотяване и овлажняване на епидермиса. Ръцете Ви са обгърнати от богата на витамини маска, последвана от нанасяне на луксозен крем за ръце и лакиране за един блестящ финал!

Процедурата при желание на клиента може да бъде изпълнена с гел лак. Той съчетава най-доброто от лак за нокти и гел – наситен, блестящ цвят, който се нанася лесно и издържа 14 дни без дефекти. Гел лакът се третира под UV лампа и времето за съхнене е практически нулево. Продуктът е тънък и гъвкав като лак и това придава естествен вид на ноктите като в същото време ги защитава ефективно.

Парафинова терапия (опция към всички процедури за ръце)

Продължителност

Цена

30 минути

20 лв.

Парафиновата баня придава мекота и гладкост на ръцете, подмладява кожата и възстановява структурата на нокъта.

Парафиновата терапия може да се прилага самостоятелно или да се комбинира с някоя от останалите процедури за ръце.

Продължителност

Цена

Педикюр

35 лв.

Педикюр с лак

40 лв.

Френски педикюр

45 лв.

Педикюр с гел лак

50 лв.

Педикюр

Време е да дадете на крачетата почивката, от която се нуждаят. Сбогувайте се със загрубялата кожа, изморените ходила и кожичките по ноктите. Защото с New Life Beauty & Spa можете да възвърнете мекотата и еластичността на кожата си.

Педикюрът не е просто процедура, а необходимост за всяка дама, която държи на своето здраве и красивата си и женствена визия.

Педикюрът включва хидромасаж с лавандула, розмарин и цитруси за омекотяване на втвърдени участъци от кожата, почистване и дезинфекция. Премахване на загрубялата кожа от петите и ходилата, оформяне на нокътната плочка. Масаж с продукти, съдържащи алое, масло от авокадо, мента и евкалипт за овлажняване и освежаване. В резултат краката са хидратирани и дезодорирани, а кожата е копринено мека и гладка!

Педикюрът  може да бъде съчетан с поставянето на стандартен или гел лак.

Гел лакът предлага най-доброто от лак за нокти и гел. Наситени цветове, красива визия и лесно нанасяне.

Педикюрът с гел лак е много по-издръжлив и дълготраен от този с обикновен лак. Издържат най-малко 14 дни без белене и дефекти.

Ние се грижим не само за Вашата добра визия, но и за безопасността Ви. При извършването на всички процедури ние използваме дезинфекцирани и стерилизирани инструменти!

Освен това,  в New Life Beauty & Spa предлагаме френски педикюр. Той стои прекрасно на всяка дама и подчертава естествената красота на ноктите й. Като техника и начин на изработка е аналогичен с френския маникюр. 

Френски педикюр

Той може да се направи както със стандартни лакове, така и с гел лак. 

За направата на френския педикюр се използват 2 цвята – неутрален и полупрозрачен цвят, който е близък до прасковения тон и чисто бяло. Ключов момент за френския педикюр е нанасянето на белия цвят, който трябва да се нанесе изключително прецизно, за да изглежда добре.

Луксозен педикюр

Продължителност

Цена

1 час и 30 минути

60 лв.

Поглезете изморените крака с успокояващ спа педикюр, който започва с почистващ ритуал за крака, последван от ексфолиация със стимулиращ скраб за отстраняване на мъртвите клетки от повърхността на кожата.

Следва масаж с луксозно масло за крака и нанасяне на освежаващ ментолов гел за подобряване на кръвообръщението. Процедурата включва обработване на ноктите и кожичките и лакиране за ослепителен резултат и великолепие!

 

Ревитализиращ ритуал за крака

Продължителност

Цена

60 минути

40 лв.

Облекчаваща и ревитализираща процедура за възпалени и изморени крака, която започва с почистващ ритуал, последван от стимулиращ пилинг.

След това краката се масажират с масло, което засилва кръвообръщението и се нанася освежаващ гел за подобряване на микроциркулацията. Вашата процедура завършва с хидратиране с луксозен лосион за крака, който оставя кожата Ви мека, гладка и възобновена, и… лакиране!

Процедурата при желание на клиента може да бъде изпълнена с гел лак. Той съчетава най-доброто от лак за нокти и гел – наситен, блестящ цвят, който се нанася лесно и издържа 14 дни без дефекти. Гел лакът се третира под UV лампа и времето за съхнене е практически нулево.

Продуктът е тънък и гъвкав като лак и това придава естествен вид на ноктите като в същото време ги защитава ефективно.