Сауна и Парна баня

Сауна комплекс

Сауна комплекс – Сауна, Парна баня, Контрастен душ, Леден фонтан

Сауната и парната баня се ползват индивидуално. Сауната се предлага в комбинация с контрастни процедури, осигурени от кабина за ледени обтривания и хидромасажен душ с вградени хидромасажни дюзи и тропически дъжд.

При ползване на съоръженията за удобство на клиентите се предоставят халат, еднократно бельо и еднократни чехли!

Процедура

Продължителност

Цена

Парна баня за един човек/за двама/за трима

60 мин.

25/40/54 лв.

Сауна за един човек/за двама/за трима

90 Мин.

25/40/54 лв.

Сауна комплекс за един човек/за двама/за трима

90 мин.

35/60/75 лв.

Антиоксидантна вана с еликсир от Пинотаж

Продължителност

Цена

20 минути

35 лв.

Потопете тялото си в мощни антиоксидантни екстракти от гроздови люспи и лозови листа, комбинирани с лечебни етерични масла.

Отдайте се на усещането за благоденствие и подмладяване, достигайки до състояние на абсолютна релаксация!

Хидромасажна вана с уникални аромати

Продължителност

Цена

20 минути

25 лв.

Водно-въздушен масаж, с помощта на който се постига максимална обща релаксация на организма.

Докато лежите във ваната с ароматни масла или соли, нежни светлини обгръщат Вашето тяло и Ви карат да се отпуснете и помечтаете.

В зависимост от продукта, който се използва, тя може да бъде eнергизираща, възстановяваща, балансираща, успокояваща, релаксираща, отслабваща, тонизираща, реминерализираща и енергизираща.

Пенлива млечна вана

Продължителност

Цена

20 минути

30 лв.

Оставете напрежението от ежедневието да отлети надалеч, докато сте потопени в богата на грозде и мляко вана, съдържаща активни съставки от ройбос, пантенол и хиалуронова киселина!

Релаксира, намалява напрежението, успокоява и хидратира кожата!

Хидромасажен Душ Виши

Продължителност

Цена

20 минути

25 лв.

Хоризонтален душов масаж, наподобяващ нежен летен дъжд – оказва успокояващо и отпускащо въздействие, засилва кръвообръщението, повишава тонуса на кожата.

Душът намират приложение при редица заболявания, освен това се препоръчват за общо тонизиране и повишаване на имунната защита на организма. Хидромасажният душ притежава 9 вградени програми за отслабване, уморени крака, масаж на гърба, тонизиране, релаксация.

Прекрасно се съчетава с мануален масаж или ексфолиация.

Тангенторна вана

Продължителност

Цена

30 минути

30 лв.

Тангенторната вана (подводният масаж) е с доказан профилактичен и лечебен ефект. Процедурата се осъществява от клалифициран терапевт с помощта на специален накрайник.

Терапевтът активно масажира определени зони от тялото на клиента с водната струя.  Съчетанието на вода и въздух в тангенторната вана, образува така наречените “водни перли”, оказващи лечебно, успокояващо и релаксиращо въздействие върху тялото. 

Стимулират се кръвообращението и лимфоотичането и се нормализира кръвното налягане. От тангенторната вана много добре се повлияват и болките в гърба и кръста, отнема се от напрежението в тялото и мускулната умора.

Въздействайки лечебно на лимфната система, подводният масаж стабилизира и ускорява лечението на остатъчни възпалителни процеси.

Въздушните мехурчета насищат тялото и кожата с кислород и усилват неколкократно кислородния обмен. Тонизират и укрепват организма като спомагат за отделянето на токсините, и оказват общо седативно въздействие.

И не на последно място, тангенторната вана и хидротерапията са отличен метод за борба с наднорменото тегло и целулита!

Мануален масаж под Душ Виши

Продължителност

Цена

30 минути

50 лв.

Какво предствлява Душ Виши?!

Душът Виши е една от най-приятните водни процедури в спа центъра! Релаксирате върху комфортно легло, докато нежните струйки на затоплената вода галят кожата на цялото тяло.

А комбинацията на Душ Виши с ръчен масаж е наистина незабравимо изживяване!