Лазерна епилация

с най-бързия и безопасен диоден лазер в света!

Защо да изберете лазерна епилация с Venus Velocity – ЛАЗЕРНАТА ЕПИЛАЦИЯ ОТ НОВА ЕРА

Система за лазерна епилация

Най-високотехнологичната и ултра бърза система за епилация в естетиката

  • Безопасна за всички типове кожа, вкл. и за кожа със загар, благодарение на двата си режима на работа /Pulse и Slide
  • Краткотрайна – 30% по-бърза процедура в сравнение с познатата до момента апаратура
  • Безболезнена – революционната система за охлаждане в реално време и режимът на работа SLIDE гарантират Вашия несравним комфорт спрямо всички останали процедури за епилация в индустрията
  • Предназначена както за големи, така и за деликатни зони
  • Подходяща за всички сезони

Как работи?

Цикълът на растеж на косъма се състои три фази: анагенен (израстване), катагенен (преходен – растеж по дължина) и телогенен („окапване“).
Лазерната епилация с Venus Velocity атакува космения фоликул в най-ранната анагенна фаза – етапът, в който косъмът реагира най-ефективно на процедурата и се постига най-добър резултат от нея. Около 30% от космите се намират в тази фаза в който и да е случаен момент.

Тъкмо поради тази причина и за да може да се обхванат космите, които при първоначалната процдедура са били в останалите две фази на растеж, е наложително да се извършат няколко процедури с Venus Velocity за постигане на оптимален ефект. Venus Velocity доставя енергия до фоликула на косъма, която се абсорбира от пигмента на косъма. Това унищожава фоликула и космите повече не могат да растат, което води до трайното им намаляване.

Уникалното предимство на Venus Velocity

Venus Velocity ™ е диоден лазер за епилация от най-ново поколение с FDA сертификат за безопасност и ефективност. Това е един от малкото лазери в света, сертифициран по този изключително вискок международен стандарт.

Високата енергийна наситеност (до 100 J/cm2) с дължина на вълната 800 nm и изключително високата пикова мощност от 2400 W превръщат Venus Velocity в най-високоефективната процедура за епилация в индустрията.

Подходяща за всички типове кожа

Благодарение на дължината на вълната от 800 nm, Venus Velocity осигурява оптимален баланс между поглъщането на голямо количество енергия от меланина в космите и дълбокото проникване в кожата, което го прави безопасна и ефективна процедура за всички типове кожа, включително и кожа с тен.

Подходяща както за големи, така и за малки зони

Venus Velocity™ се отличава с възможността за избор между три сменяеми накрайника с различни размери (голям – 7 см2, среден- 3,5 см 2 и малък – 1,7 см2), които позволяват ефективно обезкосмяване дори и на най-трудно достъпни места.

Подходяща за всички сезони

благодарение на двата режима на работа: Режим Pulse /статичен/ – повече енергия при еднократни импулси и режим Slide /динамичен/- висока средна мощност с пълно покритие върху зоната и по-голям комфорт на клиента.За разлика от другите диодни лазери, Venus Velocity™ позволява на терапевта да избере режим на работа в зависимост от Вашите индивидуални нужди.Това гарантира добро и безболезнено покритие на зоните на третиране. Уникалната възможност за избор на режим дава повече възможности за изготвяне на индивидуални терапии за трайно обезкосмяване. Режимът на повторения също може да бъде съобразен с цел оптимизиране на процедурата.

Знаете ли кое е уникалното предимство на Venus Velocity?

Venus Velocity ™ е диоден лазер за епилация от най-ново поколение с FDA сертификат за безопасност и ефективност. Това е един от малкото лазери в света, сертифициран по този изключително вискок международен стандарт. Високата енергийна наситеност (до 100 J/cm2) с дължина на вълната 800 nm и изключително високата пикова мощност от 2400 W превръщат Venus Velocity в най-високоефективната процедура за епилация в индустрията.

Най-бързата процедура

Честотата на повторение, която достига до 10 Hz, големият апликатор 7 см2 и режим SLIDE правят терапията комфортна и най-бърза в индустрията.

Безболезнена, безопасна и комфортна лазерна епилация

Благодарение на революционната система за охлаждане в реално време, която осъществява контрол над температурата на апликатора 1000 пъти в секунда. Революционното система за охлаждане в релано време осигурява практически безболезнена процедура и гарантира Вашата безопасност и удовлетвореност.

Гарантирани резултати

Уникалната мощност от 2400W гарантира изключителни резултати дори и при по-тънки косми, както и в последните етапи от курса на епилация (лазерите с по-малка мощност не са ефективни при финалните процедури, когато косъмчетата са много по-тънки).

Лазерна епилация

Често задавани въпроси за лазерна епилация

Как работи лазерната епилация?

Лазерната епилация използва действието на светлинен лъч. Той се абсорбира от веществото, което придава цвят на косъма – меланин. Така косъмът става проводник на тази енергия и ѝ позволява да достигне до неговата основа (фоликул). Лазерният лъч унищожава фоликула без да засяга кожата около него.

Кои са предимствата на лазерната епилация?

Лазерната епилация премахва нежеланото окосмяване изключително бързо, комфортно и дълготрайно.

Какво ще усетя по време на епилацията?

Лазерната епилация в New Life Beauty Spa не боли, тъй като се провежда с най-добрата технология и от напълно обучен екип от специалисти. По време на процедурата е възможно да усетиш пощипване, боцкане или гъделичкане.

Колко процедури са ми необходими?

Обикновено между 4-6, като до 4-та повече от 85% от окосмяването се премахва.

Завинaги ли се премахва окосмяването?

Лазерната епилация премахва окосмяването перманентно. При някои хора се налага допълнително по една поддържаща процедура веднъж в годината.

През какъв интервал е необходимо да се правят процедурите?

Интервалът е между 30-90 дни според зоната на третиране.

Болезнена ли е процедурата?

В най-деликатните зони има известно неприятно усещане, но мощното охлаждане, бързината на процедурата и двата режима на работа минимизират значително това дразнене.