Le Grand Classique – Дълбоко почистваща, възстановяваща и релаксираща терапия за лице

Yon-Ka

Продължителност

Цена

75 минути

90 лв.

Това е една от най-завършените терапии в грижата за лицето, включваща 5 стъпки за последователно почистване, ексфолиация и последващи хидратация, подхранване, подмладяване, изглаждане и защита на кожата. Релаксиращ масаж и цялостно ободряване. Персонализирана терапия за всеки тип кожа.

Hydralessence – Дълбоко хидратираща терапия с дълготраен ефект

Продължителност

Цена

60 минути

140 лв.

Дълбоката хидратация съживява и най-дехидратираната кожа, премахва следите от стрес и умора, омекотява, подмладява и балансира кожата. Високоефективната, двойно хидратираща плодова маска доставя несравнимо удоволствие. Безценна терапия за всеки тип кожа.

Elastine – Терапия за стягане и изглаждане на кожата

Продължителност

Цена

60 минути

100 лв.

Нов бисер в портфолиото на Yon-Ka – терапия с 3D ефект върху бръчките, която ще доведе до намаляване до 65% на бръчките (широчина и дължина) и намаляване до 29 % на дълбочината на бръчките. Подходяща за възрастова група между 45-55години тази терапия включва комбинация от техники и продукти с богато съдържание на екзотични съставки (босвелия, копър, екстракт от мая, семена от джинджифил, полизахариди от овес, пептиди от букови пъпки и др.).

Клиентът ще се наслади на специфичните масажни техники на околоочен, устен контур, лице, шия и деколте, локална антибръчкова техника и цялостната магия на съкровището Yon-Ka. 

Vitamin C25 – Терапия против стареене за по-красива и сияйна кожа

Продължителност

Цена

60 минути

135 лв.

Терапията с вит. С изглажда бръчки, изравнява тена и прави кожата по-сияйна. Изсветлява и намалява пигментациите.
Препоръчва се за кожа с фини линии и бръчки, следи от фотостареене, пигментации и петна.
Yon-Ka включват комбинация между пилинг с 30% гликолова киселина, най-силният досега в продуктовата й гама, и 25% витамин С.
Прави се курс от 4 терапии 1 път седмично.

Alpha-Vital –  анти-ейдж терапия с плодови киселини

Продължителност

Цена

60 минути

145 лв.

 Мечтали ли сте за по-младо и свежо излъчване?! С тази терапия мечтата Ви ще се сбъдне. Тенът на лицето се изравнява и изсветлява, бръчиците са редуцирани. След първата процедура кожата е хидратирана, подхранена и блестяща, а четири последователни процедури са цялостна анти- ейдж програма.

Eclat Contour – Терапия против тъмни кръгове и подпухвания около очите

Продължителност

Цена

45 минути

55 лв.

 Комбинираното действие на растителни активни съставки и специални масажи помагат в борбата с фините линии и бръчки, подпухването на клепачите и тъмните кръгове в деликатната зона около очите. Само след 45 минути очният контур е изгладен, хидратиран, освежен и блестящ.

Time Resist – Анти-ейдж терапия за запълване на бръчките и стягане на кожата

Продължителност

Цена

60 минути

145 лв.

Видими резултати още от първата терапия. Клиентът ще се наслади на специфичните масажни техники на околоочен, устен контур, лице, шия и деколте, локална антибръчкова техника и цялостната магия на съкровището Yon-Ka.

Топла и студена пара с 5 вида етерични масла, дълбока ексфолиация, масажни техники, масаж на очен и устен контур, релаксиращ масаж на лице, шия и деколте, пластифицираща маска с морски колаген, хиалуронова к-на и спирулина, новаторски крем с раститителни стволови клетки в съчетание с възстановяващ и реструктуриращ концентрат.