СПА ритуали за лице и тяло

Дари тялото си със здраве и красота

Шоколадова фантазия

Шоколадова фантазия

Продължителност: 90 минути

Терапията Шоколадова фантазия за тяло се комбинира с едноименната терапия за лице. По този начин се получава изключителна терапия, която дарява кожата и душата с тонус. Нежен пилинг с ексфолиращ гел и масаж с предварително разтопения шоколад, смесен с билково масажно олио. Маска за лице и тяло, която насища кожата с минерални вещества, омекотява, придава блясък и подобрява производството на серотонини – естествените хормони на щастието. *За да усетите магията на натуралните продукти с мед, билки и шоколад, Ви каним след терапията в нашата стая за релакс да се насладите на чаша горещ шоколад.

Магията на билките

Продължителност: 75 минути

Подмладяващ и обновяващ ритуал за лице и тяло
Красота от природата, постигната чрез използването на коктейл от билки. Натурален билков пилинг, последван от отпускащ масаж с билково масажно масло и увиване на тялото. Комбинацията е неповторима благодарение на трислойната билкова маска за лице, която регенерира и хидратира кожата, придава й мекота и блясък!

След тази пълноценна терапия усещането за свежест и душевен покой няма да Ви напусне дълго!

Магията на билките

Бляскаво преживяване

Продължителност: 105 минути

Подгответе се да се поглезите с нашето мултисетивно и ексклузивно преживяване. След почистващ ритуал за крака, следва пилинг на тяло и лице, за постигане на естествен и здравословен блясък. Отпуснете се по време на релаксиращия масаж за лице и тяло с ароматните масла Пинотаж. Накрая Ви обгръщаме с изключително овлажняваща винена маска за хидратиране и подхранване на кожата. Истинско блаженство!

(Ритуал за почистване на краката, Почистване на лице и ексфолиране, Ексфолиране на тяло, Масаж на лице, Масаж на тяло, Хидратиращо обвиване на тялото)

Винено пътешествие

Продължителност: 120 минути

Каним ви на винено пътешествие….

Вашето тяло се потапя в антиоксидантна вана с екстракти от люспите на червено грозде от сорта Пинотаж – нещо наистина уникално! Продължаваме пътешествието с пилинг с пилинг на тялото с гроздови семки, последван от масаж с ароматно масло от гроздови семки за освобождаване на натрупаното напрежение и стреса. Докато още вдишвате вълшебните аромати, се наслаждавате на масаж на скалпа. Пътешествието ви пренася далеч, а вие се чувствате витализирани и отпочинали!

(Антиоксидантна вана с еликсир от гроздови люспи, Пилинг с гроздови семки на тяло, Арома масаж Пинотаж на цяло тяло, Масаж на скалп)