СПА ритуали за тяло

Възстанови баланса между тялото и ума

Богат млечен ритуал

Богат млечен ритуал

Продължителност: 80 минути

Оставете напрежението от ежедневието да отлети надалеч, докато сте потопени в богата на грозде и мляко вана, съдържаща активни съставки от ройбос, пантенол и хиалуронова киселина. След ваната ще Ви поглезим с хидратиращ арома масаж за тяло!

СПА ритуал Благоденствие

Продължителност: 75 минути

Луксозен ритуал, който премахва следите от умората. Открийте лечебната и енергизираща сила на морската вана, богата на активни вещества и комбинирана с релаксиращия ефект на масажните дюзи. След ваната се поглезете с прекрасен масаж, последван от нанасяне на освежаващ и активиращ циркулацията гел. Ритуал, който Ви оставя усещане за ревитализиране и благоденствие!

СПА ритуал Благоденствие
СПА ритуал за отпускане на мускулите

СПА ритуал за отпускане на мускулите

Продължителност: 105 минути

След топло ексфолиране с ароматен захарен пилинг, Вие се потапяте в хидротерапевтична вана, съдържаща бленд от загряващи мускулите съставки. Със специална масажна техника върху тялото Ви се нанася масло, което облекчава мускулните болки и напрежение, облекчава спазмите, артрита, ревматизма и умората. Накрая се нанася гел за повишаване на кръвообръщението, който оставя тялото Ви освежено и ободрено!
(Ексфолиране с кафява захар и масло от баобаб; Хидротерапевтична вана; Масаж на гръб; Нанасяне на гел за повишаване на кръвообръщението).