Актуално

Кой е най-добрият начин за премахване на космите?

Кой е най-добрият начин за премахване на космите?

Премахването на космите е практика, която е позната на дамите от древността. Още тогава жените са  искали кожата им  да бъде съвършено гладка. Без ненужни косми, които развалят красивия им въшен вид.

През вековете са познати различни методи за премахване на космите. Някои като бръсненето са с краткотраен ефект и трябва да се прилагат значително по-често. Докато други като кола маската и обезкосмяването с елипатор издържат значително по-дълго.

Но в тази статия няма да Ви говорим за древните практики, или методите за премахване на косми, които използваме у дома. Вместо това ще Ви представим най-добрия и ефикасен начин за премахване на косми. А именно – лазерната епилация.

Премахването на косми с лазер се отличава от другите методи със своя дълготраен ефект. Лазерната епилация атакува космения фоликул и доставя енергия до него. Тази енергия се абсорбира от пигмента на косъма. И по този начин, лазерния лъч унищожава фоликула и спира растежа на косъма.

Затова можем да кажем, че лазерната епилация е най-добрият метод за премахване на косми.

Първоначално при навлизането на този метод, премахването на косми с лазер е имал най-добър ефект при хора със светли тонове на кожата и тъмни косми. Но с развитието на технологията, днес лазерът е БЕЗОПАСЕН метод за всички типове кожа и окосмяване.

Премахването на косми с лазер може да се направи на всякъде по тялото, с изключение на областа на очите.  Броят на процедури се определя в зависимост от зоната на обезкосмяване, тена и цвета на космите.

Когато търсите ефективен начин за премахване на косми или лазерна епилация в град Варна, доверете се на New Life Beauty & Spa. Свържете се с нас на телефон:  0889 64 80 90.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *